Adéu al 2010 de bronze

Fa uns minuts ha acabat l’últim partit de l’any al grup 3 de Segona Divisió B. Al Joan Baptista Milà, Santboià i Sabadell han protagonitzat un derbi vibrant, especialment en una segona meitat en què els de Lluís Carreras han vist eixugats els dos avantatges que havien agafat a l’electrònic gràcies a un gol de penal d’Hiroshi i a un cop de cap de Mikel Azparren. Els de Quim Ayats, però, gràcies al primer empat de Peque i a un altre gol de penal de Monty al 88′ han instal·lat al marcador el 2-2 definitiu que no treu de pobres els del Baix Llobregat i que impedeix el Sabadell passar el Nadal com a líder del grup.

Ahir, el Lleida guanyava l’Hospi per 1-0 (Cheikh, 62′) i acumulava la seva sisena victòria consecutiva, igualant el rècord de la història recent de l’entitat (1994/95). Els d’Emili Vicente van mostrar-se superiors a un Hospi inofensiu que només va tenir una ocasió en tot el partit, a les botes de Manel Gómez; de fet, si no hagués estat per Craviotto, l’Hospi hauria pogut sortir escaldat d’un Camp d’Esports cada cop més inexpugnable. Abans, el Dénia guanyava el Mallorca B per 0-1 gràcies a un gol de Pitu Rial i ensorra una mica més els de Jaume Bauçà, molt criticat a l’entorn del Mallorqueta.

Pel 2 de gener queden vuit partits de la 19a jornada de lliga; serà el torn pel Badalona, la Grama i el Sant Andreu de cloure una primera volta en la qual la igualtat entre la majoria d’equips del grup ha acabat resultant la tònica predominant. A l’espera d’aquests partits, us proposem que trieu el millor gol de la primera volta de la lliga entre la selecció de gols que he realitzat. La forma de votar, ben senzilla: heu de donar 5 punts al que considereu millor gol d’entre els 22 que hi ha al vídeo, 3 punts al segon millor i 1 punt al tercer. Amb el vídeo i amb els millors desitjos de cara al 2011 m’acomiado de vosaltres… fins la propera actualització.

[youtube HJtoWFCV2v8]

1 comentari

 • Miguel Angel Rodríguez

  24/12/2010 11:12

  Quin GRAN video!!!

  Aquí deixo els meus vots:

  5 – Jose (Santboià)
  3 – Eloi Fontanella (L’Hospitalet)
  1 – Dani Fernández (Alcoyano)

  Què L’Hospi se salvi, com a mínim, i que el Sabadell jugui PlayOff!

  Bon Nadal i feliç 2011!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús