La nuñitis de CDC

Certs sectors de l’entorn de CDC estan mostrant els darrers dies una patologia psíquica coneguda com la nuñitis. Si anem al diccionari de malalties de l’OMS actualitzat després que Acebes tingués espasmes recitant un poema de versos monosil.làbics i rima consonant “trompeta / bragueta / silueta / teta / eta / eta / marioneta”, podrem llegir que la nuñitis és l’actitud de desdoblament de personalitat d’un esser individual envers un col·lectiu en el cas concret que l’individu és acusat de qualsevol infracció. Així doncs, amb la proliferació de CDC de l’esmentat virus, ens trobem un grupuscle de personalitats que identifiquen suposades acusacions de corrupció com un atac al procés independentista. M’acusen a mi perquè volen fer mal a Catalunya ergo nosaltres som Catalunya i vosaltres catalans, ens heu de fer costat en aquest martiri personal que estem dolorejant en nom del devenir del nostre malaurat poble.

Segurament aquesta actitud dins el món endogàmic que tenen tots els partits polítics, és una arma per blindar la pròpia consciència, ja sigui la del personatge en qüestió o la del partit en conjunt, però a fora, on hi vivim la majoria dels que també estàvem a la manifestació del 11S i no aconseguírem convèncer en Duran, és una mostra de l’egocentrisme polític de naturalesa messiànica que tant sovint ha portat als dos grans pals de paller del catalanisme, CiU i ERC, a anar pel camí del pedregar a l’hora de fer un front comú per revestir les aspiracions d’una bona part del país.

Així doncs, ara que sembla que per primera vegada anem a una, no permetem, i va per CDC però també podria anar per ERC, que personatges amb cervell de micròfon facin perdre crèdit al crit d’una majoria del poble català per salvar-se de la foguera. Si a dintre a caseta teniu corruptes doncs a la presó, i sobretot, que no obrin la boca equiparant-se amb Catalunya que em venen ganes d’anar a viure a Salamanca tot recitant poemes de José María Pemán.

2 comentaris

 • Iron-woman

  06/03/2013 13:34

  Estimat Frank:
  Atacar al Papa és atacar l’Església? Si et respons aquesta pregunta segurament t’adonaràs que haguessis invertit millor el temps si el post d’avui anés dedicat a d’altres verdures de l’hort.

 • fbayer

  11/03/2013 16:21

  Si amb Iron-man ja em semblaves atractiu, amb Iron-woman em veuré obligat a demanar-te una cita…

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús