Nora, el teu pare està molt bo.

Sóc d’esquerres perquè de gran vull ser seductor. M’horroritza la imatge d’un liberal amb la panxa a mode d’ombra fàl·lica passejant-se pels passadissos d’una multinacional ensenyant a un mandatari la nova maquinària. No puc. Em veig arribant a casa tard mentre els fills esguarden la meva decadència física de reüll i la dona, exemple concloent de muller anul·lada, em riu les gràcies fent-me creure que sóc important.

El futur ha de ser un altre. Em sortiran canes si, però seran la part decorativa d’un cabell rasurat que acaricia unes ulleres de pasta i una barba de quatre dies. Tindré un físic decadent, però el dissimularé amb enciam per sopar i samarretes estretes amb missatges reivindicatius com “I hate Beckhams” o “You’ve got two options”, pantalons texans descolorits i unes albarques beixes comprades durant l’última escapada amb la família a Menorca. Evitaré parlar de la importància de tenir un bon teixit empresarial, i sovintejaré més temàtiques relacionades sobre música alternativa i cinema d’autor.

En fi, tinc clar que el futur està a les meves mans i que trio sobre com arribar als cinquanta, per això de moment, votaré els verds per veure si d’aquesta manera, aconsegueixo esser una copia perfecte del meu admirat George Clooney, i d’aquesta manera les amigues de la meva filla li puguin dir “Nora, el teu pare està molt bo”.

2 comentaris

  • totti

    21/05/2013 18:31

    You have two options? haha it rings a bell. Doncs crec que el títol ja el diuen ara!

  • fbayer

    26/05/2013 22:53

    Ets el referent!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús