L’hemisferi més cabró del meu cervell

Cadascú de nosaltres tenim un rebost a la nostra ànima que guardem per nosaltres i és on sol haver-hi en silenci aquest hemisferi més cabró del nostre cervell. Es on hi reposa la vida de mafiós a Chicago, la de monarca sifilític, la del Joker veient com Batman agonitza a una claveguera de Gotham, la de cantant de rock aixecant al puny a un concert multitudinari, la de Peter Pan donant voltes a un vaixell pirata, la d’Al Capone on fem d’Al Pacino, la del cap els lladres que tanquen Ali Babá a la cova acompanyat de Freddy Mercury, la de davanter centre marcant el Bernàbeu i fent un gest despectiu a la llotja, la d’intel.lectual seduïnt noies jovenetes, la de polític subornant periodistes, i així podríem seguir amb un seguit d’actituds on el 90% destaquen per la seva amoralitat. Per això em pregunto, per què tenim allà aquests desitjos amagats i no els traiem? Doncs segurament perquè el plaer d’experiències extremes sempre sol seduir però de moment, preferim buscar la felicitat per un altra costat. Us deixo que haig de cavar un forat a un descampat que tinc dos cadàver al cotxe d’ahir a la nit i comencen a fer mal olor. Res greu, petites discrepàncies laborals.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús