Perdre la Blackberry a 100 km/h (Primera part)

Algun indesitjable de cuyo nombre no quiero acordarme m’envia un whatsapp amb una broma esgotadora sobre la Botella i el seu nivell d’anglès, un whatsapp amb certa gràcia si entenem que el remitent tampoc seria Shakespeare. Haig d’assentar els nens al cotxe i no puc fer front a tot. Deixo al mòbil al sostre del cotxe. Ja me’n recordaré d’agafar-lo, lligar les criatures és un minut i tampoc sóc tant despistat. Les aposento i el gran amb traeix demanant que posi Bicicletes de Blaumut. Canvia l’odre de les prioritats, i un cop he tingut els nens a lloc, entro al cotxe i cap a casa. Deixem Sta.Coloma i prenem la carretera que porta a Vilobí, dues rotondes i a 100 km/h. Un cop presa la velocitat de creuer aprecio un sotrac desconegut i pel retrovisor, veig un objecte botant de forma desigual a la carretera mentre va perden trossos pel camí. La Maite es gira i em pregunta què ha passat. Sóc un home i els homes a Espanya han de parlar de cotxes amb suficiència. Devem haver trobat algun objecte de plàstic i al passar nosaltres, la mateixa inèrcia de la velocitat l’ha fet rebotar. M’agrado però em maten ràpid. No Frank, el sotrac venia del sostre no del terra. Miro a la meva esquerra. El mòbil no és carinyu perquè el tinc aquí. Resposta ràpida. Frank, aquest és el meu. Un renec. Dos renecs. Tres renecs. Ja no sóc jo. Sóc James Bond. Miro amb celeritat les dues direccions de la carretera i vaig un canvi de sentit per perdre tots els punts d’aquí al 2074, quan Soria també s’haurà independitzat d’Espanya. Si, era el mòbil. Quatre renecs. Cap retret del públic adult, cap plor del públic infantil. S’agraeix, un ja es sent prou desgraciat i ridícul amb les seves pròpies misèries. Veig perfectament el mòbil tirat al mig de la carretera i la bateria arraconada a un lateral per ser esmicolada per un cotxe. Passa un cotxe. Dos cotxes. Tres cotxes. Quatre cotxes. Et juro que si el salvo ho explico al blog.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús