Perdre la blackberry a 100km/h (Segona part)

Cinc cotxes. Els nervis em maten. Si algun d’aquests analfabets que condueixen sense mirar l’asfalt xafa la meva blackberry, voldrà dir que estaré uns dies sense whatsapp i per tant, em quedaré desconnectat de les converses amb els amics, que segurament, al veure que no els hi faig cas, m’expulsaran dels seus grups negant-me l’admissió durant deu anys. Aquest paisatge seria apocalíptic perquè recauria de la meva depressió i la meva dona, esgotada d’aguantar el meu festeig amb el vodka, em faria fora de casa negant-me com a pare lícit del meus fills. Tranquil, Frank, estigues seré. Aparco el cotxe a un lateral. Abandono la meva família per anar a buscar el mòbil. Se’m podia distingir fàcilment perquè portava pantalons vermells i corria amb menorquines, fent moviments desordenats perquè tal calçat no ajuda a reaccionar amb rapidesa davant un fet com aquest. Mentrestant seguien passant cotxes. Un em pita i em saluda efusivament. O em coneix i és un mal amic que no és para, o és un amargat que es felicita de les desgràcies alienes. Faig un sprint que ni Usain Bolt per prendre el mòbil. Ni una rascada. Miracle. En aquell moment penso amb la bomba que va foradar el 1939 el sostre de la Catedral de Girona durant el bombardeig nacional i no va esclatar. Si ho hagués fet, el temple s’hagués enderrocat. Un fet semblant al de la meva blackberry. Ara haig d’anar a per la bateria. Torno a travessar la carretera perquè s’acosta un cotxe esportiu amb dos nois que van molt ràpid perquè busquen el graduat de l’ESO i no el troben. Prenc la bateria i no em maten. Doble èxit. Torno al cotxe aixecant la blackberry com si fos un trofeu. Els nens es pensen que estic boig. La meva dona ho certifica. Dos minuts després, amb l’alegria de veure que s’encén sense problemes i ningú m’ha fet fora de cap grup, me la miro bé. Ho tinc decidit. Demà la tiro i em compro un Iphone.

3 comentaris

 • Àlex F F

  18/09/2013 9:52

  Ben fet, amb un Iphone només hauries posat en perill la teva vida en una ocasió; la bateria no es pot separar. Bona observació però no ho entenc, amb un acudit tant freak, com pot ser que predereixis l’Iphone abans que un Android?? Ai!! Esclar… la bateria…

 • fbayer

  23/09/2013 21:18

  Àlex, no pretenia fer un acudit, de veritat, era perquè fa mesos que a casa dic que vull un IPhone, però t’agraeixo la observació perquè no en tenia ni idea del tema de la batería… Ets un fenomen!!!

 • Xavi de la F.

  25/09/2013 14:24

  Frank.. casi que millor no dic res, au, compra’t un mòbil de debò. ;)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús