En Messi té un problema

Que el Barça negui públicament el baix estat de forma de Messi és lloable i just, tenint en compte que ens trobem davant el millor jugador de la història de la entitat, i no se’l pot tractar com un d’aquells que acaben d’aterrar i no saben si estan al Calcio o a la Bundesliga. Ara, si a dintre el club no hi ha una reflexió del que està passant amb el jugador, llavors la justícia esdevé irresponsabilitat. En Messi porta partits, i ja ve de la temporada passada, deambulant pel camp com un nen mimat, actuant com si estigués enfadat amb el món en general i amb el futbol en particular. Si aquesta actitud ve per una problemàtica personal, llavors hem de tenir tota la paciència del món i donar-li el màxim suport perquè torni a trobar aquella guspira que el convertia en el millor, de totes maneres, si aquesta mandra, que es fa més palesa aquest any al costat de Neymar, ve perquè l’axioma repetit per tots de “En Messi no es cansa de guanyar” no té vigència, llavors és hora de donar-li un toc d’atenció des del club, perquè ja sabem quina són les conseqüències directes d’aquest aburgesament amb els propis triomfs.

En una família, quan un dels seus membres, per qualsevol motiu, es converteix en una càrrega pels demés, tots ens el posem a l’esquena i el portem fins on calgui, però en un club de futbol, quan un jugador pot esdevenir una càrrega per la seva falta d’actitud sobre el camp, sigui en Messi o l’Hleb, s’han de prendre decisions perquè no acabi podrint els demés. I ho dic defensant totalment el jugador, em sembla molt lògic que només li quedi la motivació de guanyar el Mundial que el convertirà en el millorde tots els temps, però si a nivell de club no té ganes de posar-hi el que fa falta, doncs a fer Caixa. I repeteixo, si aquests mesos de baixa forma venent donats per una situació personal que desconeixem, també exigiria que el club tingués la paciència que fes falta, perquè amb 26 anys, ja és el jugador que més triomfs ha donat el Barça, i si, en Guardiola era collonut, però amb el Messi d’aquells anys, tot era més fàcil.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús