American prick (41 shorts)

Pàrquing del Corte Inglés. En Lluc i jo anem carregant el cotxe de l’enèsima compra compulsiva. Potser ens hem passat comprant dues dotzenes de iogurts de la Fageda? No Frank, no deixis entrar pensaments impurs a la teva ment. Has de controlar-te. No pot ser que et vinguin remordiments i encara no n’hagis menjat cap. A més, els fan nois amb discapacitat, o sigui, que tot arreglat. Seguim carregant el portamaletes. Quan aprendran a cagar el wàter? Ja arriben a ser cars els collons de bolquers. Et juro Lluc que quan tinguem dominat el tema, ens anirem a orinar a les portes de la fàbrica Dodot com a represàlia per haver-nos buidat les butxaques durant aquests anys. Una dona sent el comentari i em mira amb el rostre aïrat. Estàs malcriant el teu fill! Li dono els Donuts que he comprat. Apa bona dona, mengi una mica i així li passa la mala llet. El cotxe està ple a vessar quan el fil musical del Corte Inglés ens dóna un regal. American skin (41 shots). La cançó que Bruce Springsteen va escriure per denunciar la mort d’Amadou Diallo. Quatre policies li van disparar 41 trets perquè havia arrencat a córrer quan el van cridar. L’havien confós per un violador. Anava desarmat i els policies van ser exculpats per un tribunal. En Lluc em va fer notar que sonava la cançó.  Quan pensava que encara era massa petit per saber la història real d’aquells 41 shots, el fil musical es va tallar i va ressonar la veu d’una dona anunciant unes rebaixes trencadores amb shorts. No podíem desaprofitar la oportunitat. Ja no sona la cançó papa, em va dir en Lluc. No fill, ara anuncien shorts. Tornarà a sonar? No ho sé fill. La dona acaba d’anunciar shorts i torna la veu d’en Bruce cantant allò de 41 shots. Ja torna papa! En Lluc està content i jo confós. L’assassinat d’Amadou Diallo serveix per vendre shorts al Corte Inglés. I si, vaig pensar amb Els Pets i aquell “Sona la cançó que va ajudar a menjar-me el món, però ara es per vendre merda i quan la sento és només soroll”. Tampoc l’hi vaig explicar en Lluc, ja tindrà temps de saber que els reis són els pares, i que a vegades, hi ha persones que es pixen sense complexes sobre la teva història.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús