Si ells es tapen la merda, per què no podem fer-ho nosaltres?

El que ha acabat passant és fruït de la lògica que imposa la realitat. L’aficionat viu en un món on les seves esperances són la base sobre la qual es mesura les probabilitats d’èxit, i per tant, són expectatives subjectives i sobretot, modelables a mesura que van passant la temporada. Avui ens veiem fora i l’endemà dins, passem de l’eufòria a la desesperació amb poc temps, i per tant, l’anàlisi immediat sol ser defectuós si es mesura en el barem del que nosaltres esperàvem aconseguir perquè simplement ho sentíem.  Per això hem d’anar als fets objectius i aquests, més enllà del camp, ens porta al funcionament particular de la junta directiva, i ens serveix per veure que està passant el que ens podíem esperar.

Si senyor, tenim una junta directiva que va arribar amb l’obsessió de repetir la paraula “ètica” cada vegada que obrien la boca. Primer consell del meu pare, no te’n refiïs mai d’una persona que té la necessitat de demostrar públicament que el que està fent es mou sempre dins la legalitat. Resulta que la generació de la ètica, va començar a mentir a la campanya electoral dient que no havien firmat cap paper amb els Boixos Nois, van continuar amb el patrocini de Qatar Foundation que ara resulta que és Airways perquè ho deia la lletra petita, han tractat de boig en Guardiola perquè va malparlar d’ells (Ens ataquen! Deia Nuñez anys enrera), no han explicat encara del tot on han anat a parar els diners de Neymar, han aprovat un projecte per fer un Camp Nou que és més car que el projecte Foster que ells tant van criticar (però no dèiem que en Laporta havia deixat la caixa buida?), i finalment,  han estat denunciats per la FIFA i enlloc de fer un punt d’autocrítica, segueixen encaparrats amb la mà negre, sense tenir en compte que si tus fas les coses bé, ja pot haver-hi deu mil mans del color que vulguis que no et podran agafar per enlloc. I amb tot això, el president més votat de la història ha fotut el camp i la directiva ignora que el soci vota el que va al capdavant de la llista, no el que s’ocupa de les seccions.

Explico tot això perquè si tu ets jugadors i veus els teus mandataris comportant-se d’aquesta manera, usant la mentida i les mitges veritats per amagar els propis defectes, no els hi podem demanar que siguin ells els primers a tirar-se pedres al seu propi teulat a l’hora de valorar un partit tant lamentable com el del Calderón. És humà, si ells es tapen la merda, per què no ho podem fer també nosaltres?

1 comentari

  • Alkaline ratio

    23/07/2015 6:37

    Alkaline ratio

    Si ells es tapen la merda, per què no podem fer-ho nosaltres? – Ara.cat

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús