El PSOE ens ha deixat (fa temps)

PSOEEl problema del PSOE és que quan toca poder no es distingeix del PP en terreny econòmic , no accepta que Podemos li hagi segrestat el discurs dels 80 quan cridaven No a l’OTAN, i al final la seva línia acaba sent en estar molt enfadats amb la corrupció nauseabunda de la dreta, no mirar la pròpia, i anar en contra del govern sense donar una alternativa real més enllà d’un relat de progres que ha quedat anacrònic perquè fins i tot el PP té homosexuals que es casen i fa dimitir un ministre per voler restringir la llei de l’avortament. Conseqüència de tot plegat: no votaré a favor de l’investidura de Rajoy però no posaré excessius problemes perquè Pastor sigui la president del Congrés.

 En definitiva, en un país de circ que ha aprés a interpretar les grafies per emetre sons que no aconsegueix comprendre, el discurs d’esquerra falsària que té el PSOE seguirà calant a pesar de tenir un candidat de cartró pedra,i uns portaveus que tenen identitat en tant que són oponents d’algú. Tot plegat és una llàstima perquè si el centre-esquerra espanyol fos decent guanyarien les eleccions sense despentinar-se, però ja se sap que “De todas las historias de la Historia / sin duda la más triste es la de España, / porque termina mal. Como si el hombre, / harto ya de luchar con sus demonios, / decidiese encargarles el gobierno / y la administración de su pobreza.” Gil de Biedma dixit, que per cert, no va poder afiliar-se mai al Partit Comunista perquè era homosexual, però bueno, d’això Podemos tampoc en parla.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús