El tema és si es vol solucionar el problema o no

Pengen ninots des d’un pont Votants VICde la carretera simulant votants. Lamentable i ho condemnem.  Insulten pel carrer un mitjà de comunicació estatal. Fatal i es censura des dels mitjans públics els quals se’ls acusa de falta de pluralitat. Es crema qualsevol bandera després de qualsevol manifestació. Avergonyeix i ho manifestem públicament.  Els presos polítics reconeixen errors en el procés. Assentiment i autocrítica. S’ha parlat de diàleg fins el darrer moment i se’ns ha tractat com a terroristes. Seguim demanant diàleg. Des dels ministeris se’ns acusa de nazis, culpables de 55 milions de morts i del genocidi hebreu. Silenci dels seus.  Des dels mitjans de comunicació es defensa que s’intervingui uns mitjans públics per assegurar la seva singularitat. Assentiment de la majoria. Des dels diferents ministeris se’ns acusa d’adoctrinar els nens per crear independentistes. Orgull col.lectiu per aixafar el cap als culpables. Certes manifestacions de les seves acaben sempre, si sempre, amb agressions violentes. Alzheimer sel.lectiu. El cinisme de demanar a les empreses que no marxin després d’haver incentiva fiscalment la fuga. Veus que som bones persones. Es nega les càrregues policials de l’1 d’octubre. Una gran massa assenteix. Conclusió: N’hi ha uns que no ho volen solucionar perquè no necessiten vots a Catalunya per governar, però si que necessiten una política concreta envers Catalunya per guanyar les eleccions a la resta d’Espanya. Una llàstima perquè al final als que vivim aquí som nosaltres, no els que utilitzen el territori pel propi benefici.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús