Mapa mundial de feministes

Conec per Twitter la iniciativa Feminist Network Project (@FeministNetwork i compte de Facebook), una xarxa que vol posar en contacte i visibilitzar activistes feministes de tot el món, protegint, és clar, les que vulguin romandre en l’anonimat per por de possibles represàlies polítiques o professionals. La part visible de la xarxa és un web on les activistes poden registrar-se i fer-se visibles en un mapa. “És important unir forces per a fer-nos entendre”, diuen les iniciadores del Feminist Network Project.

Si us interessa formar part del mapa mundial de feministes, us podeu registrar en aquest enllaç. També podeu  no fer-vos visibles en el mapa però rebre igualment informació de les activitats del grup o  participar en el grup de treball.

mapa de feministes

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús