El recinte modernista de Sant Pau acollirà un hub de salut digital

Barcelona Tech City, la companyia Mediktor i la Fundació Privada Sant Pau són els impulsors del nou hub de salut digital (#digitalhealth) a Barcelona. Aquest dimecres 30 de maig van presentar el projecte al privilegiat escenari on s’ubicarà el hub: el Recinte Modernista de Sant Pau, que va ubicar l’Hospital del mateix nom durant cinc segles.

IMG_8058

L’espai, que s’anomenarà Pier Health, acollirà startups i tindrà el suport de grans organitzacions del sector: indústria farmacèutica, asseguradores i organitzacions de noves tecnologies de l’àmbit sanitari. Entre les startups que ha expressat interès en participar en el projecte hi ha TopDoctors, Medtep, Psious o Iomed (startup guanyadora del concurs EC2VC) , entre altres.

L’obertura està prevista pel setembre amb un espai inicial de 1.000 m2 (que podrà créixer fins a 10.000m2) i lloc per a 155 startups. Ja hi ha una desena d’empreses interessades a ser-hi, segons va explicar Josep Carbó, Director de Negoci de Mediktor.

El fet és que l’espai Pier 01 que hi ha a Palau de Mar s’ha quedat petit i el vital ecosistema de startups de salut digital barceloní gaudirà ara d’un emplaçament propi. L’objectiu és connectar emprenedors i grans corporacions del sistema sanitari global per transferir innovació puntera a la indústria sanitària. El fet d’ubicar-se en l’entorn sanitari de Sant Pau, amb la Facultat de Medicina i d’Infermeria (Universitat Autònoma de Barcelona), l’Hospital i els seus cerques de recerca associats, fan del Pier Health un lloc privil.legiat per impulsar la innovació.

Ara mateix els tres impulsors busquen partners que ajudin a finançar el projecte i alhora es beneficïin de primera mà de la innovació que es generarà en aquest espai tan sofisticat del modernisme català.

Etiquetes

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús