Autora

Teresa BauEm dic Teresa Bau, sóc osonenca de naixement i barcelonina d’adopció. Sóc periodista especialitzada en salut, especialment salut i noves tecnologies. Treballo com a free-lance  per a diferents organitzacions de l’àmbit de la salut.

Em pots trobar a Twitter a @tbaupuig.

3 comentaris

 • JOSEP MA MORENO CARRETERO

  28/11/2010 14:44

  Una altra mirada. Un altre mon dins d’aquest mon. Una altra sensibilitat. El riu te mols recons diferents, pero es el mateix riu i sempre es refrescant. No deixis de contar-nos que hi veus desde el teu mirador. Bona sort.

 • Eli Cano

  30/11/2010 16:55

  Hola Teresa,
  Estaria encantada que et passessis per “la Cetrillera” d’Ona de Sants Montjuïc. Dirigeixo i presento aquest espai d’entrevistes a fons. Parlaríem de la mirada de la dona en el món del periodisme. I de nou FELICITATS pels èxits aconseguits!!! web: http://www.lacetrillera.blogspot.com

 • Maria

  02/06/2011 22:07

  Si us plau, fes el favor d’escriure: “Maria Mercè Marçal” al costat de la teva entradeta: “A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel”. Aquestes paraules són seves, i se l’ha de Respectar.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús