Dioba

Dioba és una dona amb força. Una dona que ha hagut de lluitar força a la vida, però que sempre somriu. De família d’artistes, és cantant. Ha trebalalt amb grans intèrprets, com ara la diva mauritana Maalouma o Youssou N’dour. Però també canta com a solista acompanyada de la seva guitarra.

Desp´res d’una llarga temporada a Senegal, on el circuit musical ésm olt més ampli que a AMuritània, Dioba ha tornat a Nouakchott amb l’objectiu de renovar-se els papers (el país està fent un nou cens i la població que viu fora es veu obligada a tornar almenys temporalment per fer la paperassa). De passada, Dioba actua de tant en tant. Avui us presento la meva gran i estimada amiga Dioba en concert:

Dioba Guèye Soukam Debbo

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús