emigrant retornada

Ahir vaig aconseguir el meu certificat d’emigrant retornada. Després d’un any mogudet laboralment i davant la necessitat de seure i escriure la tesi d’una vegada per totes, m’he près uns mesos de descans maurità. Una pausa.

Després de rumiar-hi, he decidit seguir actualitzant el blog. Amb escrits personals antics no publicats i amb l’actualitat mauritana que aprenc gràcies als mitjans de comunicació i al contacte que mantinc amb els amics. A l’octubre estan previstes les eleccions presidencials. El ball de dates proposades entre l’oposició i el president és, si més no, interessant. I mereixerà ser degudament explicat. Des de la visió, ara, d’una emigrant retornada a Tarragona.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús