Kadji Touré

Els nouakchottís tenen ben recent la tragèdia de Penda Soghé, la noia que va ser violada i morta en agafar un taxi. La setmana passada va ser el torn de Kadji Touré. Si una violació i un assassinat és un fet imperdonable, encara ho és més quan la víctima té tan sols sis anys.

La societat se n’ha fet ressò. Els diaris han difòs la notícia. La gent s’ha manifestat. Ara tan sols queda trobar el culpable i aplicar la llei. Just l’altre dia revisava unes declaracions que em va fer un alt càrrec del Ministeri de Justícia de Mauritània i on deia que les lleis no s’aproven amb l’esperança que siguin aplicades sinó tan sols com a instruments dissuassoris. Potser és el moment de seure i pensar un Codi Penal aplicable. Potser.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús