21 de desembre: segona volta electoral

La Coordinadora de l’Oposició emocràtica va convocar ahir una manifestació a Nouakchott per emanar l’anul·lació de les eleccions, que ells titllen de mascarada. Sengons la premsa desenes de milers de persones van recórrer una part de la capital mauritana per exigir una democràcia veritbale.

Per la seva banda, la Comissió Electoral Nacional Independent (CENI) ha hagut de desmentir els rumors que parlaven ‘un ajornament de la segona volta de les eleccions. La CENI manté que se celebrarà el 21 de desembre.

Els rumors contra les pràctiques del a CENI continuen… ara la gent iu que a la ciutat d’Aleg la CENI ha escollit a la babalà 40 persones sense formació per formar part de les escoles electorals. La majoria són botiguers i gent que tot sembla indicar que són analfabets.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús