control “ètnic” reproductiu

Quantes vegades he hagut de sentir com espanyols, sobretot homes, em deien “espero que no estiguis casada amb un maurità… tu, amb un espanyol”. Sovint, a més a més, gent que no conec. El que em va semblar que pixava més fora de test fou un treballador de terra d’Iberia a Las Palmas. M’estava tramitant la facturació i ell sol, sense que jo li donés gaire conversa, va acabar fent aquesta afrimació.

Cada vegada em venen al cap unes classes a la facultat d’Antropologia i Genocidi on es parlava de la dona com a objectiu reproductiu “ètnic”, com a tresor per la selecció d'”ètnies”. Per a un bàndol, violar les dones enemigues i deixar-les embarassades vol dir acabar amb la puresa de l’altre. Per a l’altre bàndol, tan sols cal fer la lectura a l’inrevés. La dona com a objecte preciós que assegurarà la reproductivitat del grup social, o no… de la “raça”, o no.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús