mesures davant del contagi de l’èbola

A l’arribada als aeroports del Senegal tots els viatgers han de passar un control tèrmic. Amb una pistoleta, el responsable t’apunta al cap i et mira la temperatura. En principi si un individu té febre no pot entrar al país. E agafar el vaixell que uneix Dakar i Ziguinchor, com a passatger has de passar pel mateix tràmit. Són mesures per lluitar contra l’èbola.

Avui he anat a fer una entrevista a l’estació de taxis de Ziguinchor. Hi ha un edifici que agrupa diversos despatxos de l’administració i una sala de reunions. Al porxo, hi ha un dispensador de gel desinfectant que no necessita aigua. He observat que molta gent l’utilitza.

Edificio administracion gare routiere ZIG. Dispensador producto combatir ebola. 12_11_2014

En oficines d’organismes internacionals hi ha, a l’entrada, un coci amb aigua clorada per rentar-se les mans. La tele emet un clip musical el missatge del qual és la prevenció del contagi de l’èbola.

A part d’aquests elements, no percebo pànic social. Almenys no he detectat res fora de l’habitual.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús