la il·lusió de la victòria

L’any 2017 es jugarà la CAN, la Copa Africana de les Nacions. Ara s’està fent la lligueta classificatòria per al torneig.

Dissabte a les 16h Mauritània va rebre a casa Àfrica del Sud. Tot preveia que els mourabitoune, els jugadors mauritans, perdrien. Crec que sempre es té la sensació que les mauritans perdran. A més a més, la premsa recordava que l’Àfrica del Sud havia guanyat la CAN el 1996. Ja en fa d’anys, ja, però sembla que això dota l’equip de poders atemporals. El resultat final fou de 3 a 1, i de nou, com ja vam observar fa mesos quan per primera vegada Mauritània va vèncer Senegal, els cotxes sortiren al carrer a celebrar la victòria a tocs de clàxon i càntics.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús