lògica diferent

Un amic, d’aquells que té poc més de 40 anys i que forma part dels que van estudiar a l’escola pública mauritana per marxar després a la universitat a París, treballa des de fa molts anys al Ministeri d’Assumptes Estrangers. Cobra una misèria i treballa molt. I la seva feina està reconeguda. Veu com a d’altres els van promocionant i a ell no.

Ara ha canviat d’estratègia. Per aconseguir que el promocionin o, el que és el mateix, que li donin una plaça en una bona ambaixada, treballa pitjor. No s’esforça tant.Rebutja els viatges als quals l’envien per feina. Si a Europa es premia al que treballa efectivament, aquí en alguns contextos es premia al que no és bon treballador. Una manera de treure-se’l de sobre.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús