altres reptes

Després d’uns quants anys, he tancat una etapa prou important per a mi. He posat punt i final a quelcom que per definició no pot tenir-ne; la tesi doctoral. Ja està acabadeta, a punt de sortir de la impremta. Ara manca preparar la defensa i dur-la el millor possible. I festejar-o amb els meus.

Al dia següent d’aquest punt final forçat vaig començar a treballar al restaurant d’un amic. No tinc una tasca específica sinó que he de fer de directora d’orquestra. És difícil, però és una font d’aprenentatge i em permet aproximar-me d’una altra manera a la societat nouakchottí. Les anèdotes estan assegurades. El temps lliure, entre el cole, el restaurant i les activitats esportives, menys.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús