el traspàs del fill del president

Ahir una notícia corria per Nouakchott com la pòlvora. El fill del president, de 25 anys, morí a la carretera que uneix la capital amb Nema, la carretera de l’esperança (route de l’espoir), així anomenada degut a la seva perillositat. L’esperança és no perdre-hi la vida, però el cotxe en el que circulava el descendent d’Aziz va patir un accident i hi moriren 3 persones. El bnebot del president, el fill del president i un periodista. Tots molt joves.

Al restaurant on treballo fem força serveis de càtering. Ahir teniem la celebració d’un gran casament. A les sis de la tarda va trucar el propietari del restaurant dient que la família del casament són familiars propers del fill d’Aziz i anul·larien la festa a casa seva. Per tant, havíem de preparar la sala pr donar menjar als convidats, encara que fos informalment. Preparàrem la sala. I truquen per dir que ho anul·len tot.

“Una mort no anul·la un casament al nostre país”, deien els cambrers marfilenys.

El periodista treballava amb una molt amiga meva. I el fill era el marit de la neboda d’un molt bon amic.

Ahir tothom parlava del a inseguretat en les carreteres. Que tots descansin en pau.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús