cineasta sense càmera

Aquesta tarda, en el marc d’un projecte pedagògic de l’escola, aniré amb 14 alumnes a un estudi de so per enregistrar una cançó que ells han composat. En realitat, per facilitar les coses, hem pres una cançó d’un cantant franc+ofon que triumfa entre els adolescents i han canviat la lletra tot respectant les síl·labes de cada vers i amb la temàtica de la lluita contra l’assetjament escolar. Estan molt emocionats. Espero que tot vagi bé.

A més de la música, hem de fer un clip per enviar-lo a un concurs a França. Per fer la gravació he contactat un jove cineasta que col·laborarà amb nosaltres.

El noi ha guanyat concursos de curtmetratges i està molt motivat. Ara bé, la seva família no accepta, ni paeix, que el noi es dediqui a ser artista. No té gaires mitjans econòmics i ni tan sols té una càmera pròpia. Ni contactes que li puguin deixar una. Per avui n’he agafat una de l’escola, així que hem trempejat. Vam acabar la trobada amb un proverbi que ell va pronunciar en wolof i que venia a dir que per triumfar cal patir.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús