com a casa

Quan arribo a l’aeroprt del Prat, en posar els peus a terra, estic contenta perquè em sento ja a casa.

L’altre dia vaig anar en tren a València. En tornar, quan van anunciar que la propera parada era Tarragona vaig estar contenta de sentir-me de nou a casa.

Ahir vaig arribar a Nouakchott. I quan la tripulació ens va anunciar l’arribada i ens va donar dades metereològiques, em vaig sentir a casa.

En tots tres casos sentir-me a casa equival a estar tranquil·la. No sé si és psicològicament equilibrat tenir tantes “cases”. A mi em fa sentir feliç.

Avui ja m’he llevat a Nouakchott. Després de redecorar la meva habitació amb objectes portats del món paral·lel, el Nord, he anat a engegar el cotxe. Després de 3 setmanes, ben evidentment, la bateria estava buida. Els veîns del carrer l’han desaparcat i l’han empès fins fer-lo arrancar. Tot generositat. Gestos que et fan sentir a casa.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús