mediadors

Una nova etapa comença després d’haver defensat la tesi doctoral. Vitalment, molt més tranquil·la i sense el pes de la tesi a les espatlles. Laboralment, més segura de mi mateixa al ser ja doctora. I tot plegat ha coincidit amb l’inici d’una consultoria curteta per al Ministeri de Justícia maurità. Curteta però interessant. M’han contractat per fer un estudi sobre el rol dels mouslih, els mediadors que teballen sobretot a l’interior del país a nivell comunitari. Estan ambiguament reconeguts pel Ministeri però la comunitat deposita en ells la confiança que explica que recorrin a ells per arreglar problemes legals entre dues parts.

Seran tres mesos en què coordinaré un equip de 7 persones per fer un projecte passionant.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús