ruptura de gasoil

Caqp a les 14h un amic barceloní m’ha trucat per dir-me que anés corrent a buscar gasoil perquè estava a punt d’acabar-se. Després de dormir 10 minuts de migdiada (confesso que he privilegiat el descans al combustible), i abans d’entrar al cole per la tarda, he anat a una benzinera perquè em quedava tan sols una sisena part del dipòsit. Embotelament per arribar-hi. I un cop allí m’han dit que no els quedava gasoil. He anat fins una altra benzinera. I el resultat ha estat el mateix.

Quan sortia del cole estava xerrant amb dos col·legues. Una comptable i l’informàqtic. Es veu que el país ha canviat d’abastidor de combustible, i entre l’antic contracte i el nou hi ha un parèntesi. Visca la previsió! He pensat que, a males, aparcaria el cotxe i aniria a peu 10 dies. El problema és que per agafar un taxi, aquest ha de tenir combustible. De sobte, l’informàtic m’ha indicat una benzinera on es rumorejava que hi havia gasoil. És un xic lluny del cole, però hi he anat esperançada. Hi havia una gran cua de cotxes. I hi havia gasoil! Per sort tenia diners a sobre i he pogut omplir el dipòsit. M’he sentit malament en veure la cua darrere del meu cotxe i pensar que com que n’he posat molt, algú es quedarà sense… PErò és la llei del mercat.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús