escena de Ramadan 2

L’altre dia vaig asssistir a un taller de restitució d’una consultoria encarregada per la cooperació alemanya sobre el panorama dels parajuristes a Mauritània. ELs parajuristes personifiquen estructures alternatives de resolució de conflictes i acompanyen els justiciables en els seus itineraris per explicar-los els seus drets i deures. Segons la consultant internacional contractada, a l’interior del país n’existeixen significativament. Entre ella i representants del a societat civil mauritana han redactat els estatuts dels parajuristes mauritans. El que no acaba de quedar clar és si els mouslih formen part o no d’aquests parajuristes.

Després de l’acollida per part d’una representant de la cooperació alemanya, el sociòleg Camara va fer una petita introducció abans de deixar la paraula a la consultant, que dirigiria el debat sobre els continguts dels estatuts.

Camara recordà quie ens trobàvem en el mes sagrat de Ramadà, per la qual cosa demanà als assistents de minimitzar els conflictes.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús