escena de Ramadan 5

Ahir vaig trencar el dejuni a casa d’una família amiga. Tenim diversos lligams (nens que estudien o han estudiat al centre on treballo, una filla que conec de la nit nouakchottí, l’oncle que és un dels meus amics més propers…).

Es una família adinerada amb una casa enorme lluny del centre de la ciutat, en un dels barris el Nord on es concentra població benestant. Casa de quatre pisos, almenys 6 salons amb els seus sofàs (i jo estic eufòrica perquè vaig comprar un sofà la setmana passada), 6 habitacions cadascuna amb el seu bany i algunes amb vestidor… Ja havia vist algunes cases així aquí, però no solen ser acollidores. La d’ahir m’ho va semblar molt. Em va agradar.

Vam trencar el dejuni tots plegats. Els pares, els fills, una amiga d’una de les filles grans i jo. Cap a les deu el pare va marxar a treballar a la seva consulta mèdica (canvis d’horaris conseqüència del Ramadan) i la mare a la seva botiga, on ha rebut roba per la festa del final de Ramadan. Les filles grans van marxar a veure amics seus.

Cap a la una tots van tornar a veure’s per sopar. A mi em van doanr un plat que vaig dur a casa. I que menjaré avui.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús