de vacances

Aquest any he aprofitat i he agafat dos mesos de vacances. Un luxe del qual estic gaudint tranquil·lament.

Vaig marxar de Nouakchott des del nou aeroport. Una instal·lació magnànima que ja ha rebut un munt de crítques. Una construcció que ha permès posar fi a l’existència d’un aeroport al mig de la ciutat i que ha generat requalificacions urbanes i especulació, tant a l’enorme espai alliberat al mig de la ciutat com en el terreny que ha esdevingut l’aeroport. Una infraestructura inaugurada el 23 de juny de 2016 per rebre amb candeletes els assistents a l cimera de la lliga àrab, celebrada a la ciutat entre el 20 i el 30 de juliol del mateix any. Cimera que ha comportat una nova “modernització” del centre de la ciutat: capes d’asfalt, pintura, profusió de faroles… una nova capa de maquillatge a la Nouakchott visible pel poder.

En tornar, podré valorar els cavis de la ciutat.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús