estrangeria

Com ja he explicat en entrades anteriors, les condicions per tenir el permís de residència a Mauritània estan complicant-se. Cal entregar un munt de papers i passar hores i hores a la comissaria amb els buròcrates.

I ha estat el meu torn. No explicaré els passos per realitzar el meu dossier perquè no van ser del tot nets. No explicaré com he saltat la norma de romandre més de tres mesos al país sense sortir-ne abans d’obtenir el permís.

Avui he anat a comissaria a buscar el permís. Em van donar cita els funcionaris després de fer-me la foto i prendre les meves petges dactilars. I avui la targeta no estava llesta. Viatjo en una setmana i els he dit que tenia pressa. Han mirat l’ordinador i el comissari m’ha dit que el dossier no estava bloquejat, que està validat i que aviat tindré la meva targeta. I ha afegit, sense ironia:

-Felicitats. Tot anirà bé. Torna en uns dies.

I un altre funcionari:

-Dilluns o dimarts.

I el comissari l’ha renyat i li ha dit que no doni cites perquè no estan segurs de quan sortirà. Que crea falses expectatives.

I jo sentiré felicitat si tinc la targeta abans de divendres. Inshallah.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús