estacionament

Periòdicament vaig a un cyber a imprimir documents. El cap i els treballadors em coneixen perquè ja fa uns quants anys que hi vaig i són molt amables. Dilluns vaig anar-hi perquè necesitava urgentment unes impressions. Vaig aparcar davant, en un forat que hi havia en una renglera de cotxes aparcats entre la vorera i la calçada. Vaig sortir del cotxe pensant que feia temps que no havia de maniobrar a Nouakchott per aparcar.

Ja dintre del cyber, en sec va aparèixer un policia de la circulació.

-Vostè té un 406?
-Sí.
-O corre a treure’l dle mig de la circulació o el durem al dipòsit.

No vaig poder estar-me de riure. Vaig sortir i vaig mostrar-li al poli que el meu cotxe no estava al mig de la circulació, hi estaven tots.

-Té 2 minuts, sinó ens l’emportem.

El senyor dle cyber em deia que darrerament ho estan fent. Ara bé, va dir-me que els cotxes nous i flamants ni els toquen. LEs grans famílies mauritanes són intocables…

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús