el Japó a Mauritània

He tinut la ort de guanyar un concurs per fer un estudi sobre la circulació rodada a Nouakchott. El client és la cooperació japonesa.

Avui, abans de firmar el contracte, han hagut de veure la meva oficina. Que és el meu pis. Havíem de firmar el contracte a les 14h a la seva oficina, i an proposar de venir a les 13h30 a casa. Cap problema. Li vaig dir en broma al traductor si volien dinar alguna cosa, esperant-me evidentment que diguessin que no. I van dir que sí. Així que hem menjat a casa i la veritat és que ha resultat agradable. No hem dedicat més de 10 minuts a menjar, perquè van de cul. Han arribat a les 13h30 en punt. Ni un minut abans ni un minut després. Tot és ordenat i sembla sota control, tot i que són divertits i fem força broma. Per la feina, són seriosos i alhora estan molt pendents de les aportacions d’altri. Em fan sentir molt a gust de moment.

He de fer un equip d’una trentena denquestadors mauritans. Comptaré amb dos supervisors, peruqè jo no puc controlar tota la feina i és important vigilar que les tasques es realitzin i es realitzin bé. El supervisor havia de venir a casa a les 17h. A les 17h15 l’he trucat. Sense cap mena de pudor ni volent cercar excuses, m’ha dit que acabava de sortir de la mesquita i que ja venia. M’ha fet somriure… ell és el que ha d’assegurar-se que els enquestadors estiguin operatius a les 7h del matí en punt durant l’enquesta.

Veurem com porto aquesta dualitat de maneres de fer… Sigui com sigui, és una molt bona oportunitat laboral i un aprenentatge accelerat.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús