conciliació familiar sense etiquetes

Per posar en marxa un nou pla director d’urbanisme cal, òbviament, partir del coneixement de la població en qüestió. La cooperació japonesa vol traçar el nou Pla de Nouakchott, que seria vàlid fins el 2040.

Jo estic participant en la fase prèvia, després de la qual els experts haurien de tenir una fotografia de les característiques de la ciutat. La primera acció que hem fet implica la posada en marxa d’un equip de 32 persones als carrers de Nouakchott. Els enquestadors han de romandre 12 hores (de les quals en treballen 8 i en reposen 4) al carrer.

El primer dia una de les enquestadores va aparèixer amb el seu fill d’un any. Mare de 3 menors, el petit estava malalt i no podia quedar-se amb ningú. Sense demanar autorització ni al supervisor ni a mi, va venir a la feina amb el nen. Res va impedir el funcionament òptim de la treballadora, i vaig apreciar que ho fes com quelcom natural. Això és la vertadera conciliació familiar, la que no s’ha de nombrar perquè flueix per ella sola.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús