mohamed lemine

El propietari dels pisos on visc va decidir fa un mes que contractaria un guardià. Moltes cases en tenen aquí. A vegades pertanyen a empreses de seguretat, a vegades no. Aquest darrer és el cas de Mohamed Lemine,el guardià que ara és a casa. És un vell que no dóna sensació de protegir-nos de res, però que és un element present i dissuasori devant de possibles robatoris. Les bateries dels cotxes, per exemple, van molt buscades. I dels homes vianants que darrerament han pres el nostre pati com a indret on miccionar.

La decisió de proposar-li la feina va venir del propietari. I ens ha augmentat un xic el lloguer per pagar-li un sou. Irrisori. La seva funció és romandre al pati a la nit. Instal·la un matalàs i dorm. Està present. Cap dia de repòs. Durant el dia ara s¡ha muntat una petita taula de fusta on ven tabac, llaminadures i crèdit telefònic.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús