mercat negre de bosses de plàstic

Des de fa ja uns quants anys les bosses de plàstic estan prohibides pel govern maurità. Certament ja no es veuen aquells arbres plens de bosses de plàstic enganzades. Quan vas a la botiga et posen les compres en unes bosses d’una mena de tela que diuen que estan fetes amb patata, en malles o en bosses de papers. Als súpers no es venen bosses d’escombraries de plàstic.

Molt bonic, però poc pràctic quan vas a comprar olives a granel, per exemple. O per tirar restes amb líquid a la paperera. O pels excrements dels animals domèstics.

Hi ha qui porta bosses de plàstic de l’estranger, en l’equipatge personal. Però està prohibit, i poden multar-te. Hi ha propietaris de supermercats que te les venen tan sols si les demanes i et tenen vist. Però està prohibit i poden multar-los.

Ahir vaig anar al súper i a l’entrada hi havia un velet amb un gran sac d’arròs. En veure’m en va dir “Zazou?”, és a dir, “bossa de plàstic”?. Tenia el sac ple de bosses, noves i endreçadetes. I no vaig poder resistir-me de comprar-n¡hi.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús