nova temporada (sense spoilers)

Comença una nova temporada a Nouakchott. Patrocinada per Tunisair i el seu pilot que no va saber dir ni una vegada correctament el nom de la ciutat. El conductor no transmetia molta segureta però vam arribar correctament a bon port.

Una nova tmeporada en què l’ambaixada de França ha suprimit el color vermell de la regió d’Atar. No hi ha, doncs, impediments lligats amb la seguretat per als viatgers. Ens ho va anunciar un membre de l’ambaixada el primer dia d’escola. Cal anar-hi en dos cotxes i cal contractar un guia local, segons la normativa dels representants de França a Mauritània. El president de l’associació de pares i mares va parlar just després i va encoratjar tothom a viatjar a aquella regió. El que suposadament era una alerta de seguretat ho vaig percebre com una estratègia turística econòmica.

Per la seva banda, l’ambaixada d’Espanya ens convida a visitar un vaixell de guerra espanyol que aquests dies fa parada al port. Sense comentaris.

Una nova temporada en què la divisa local està devaluant-se com mai no ho havíem vist. I on el president va convocar un referèndum per suprimir el Senat i posar en marxa un projecte de regionalització i per canviar la bandera i l’himne nacional. ense sorpreses, el referèndum guanyà per majoria.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús