Moustapha (menor en mobilitat)

Tinc 18 anys. Sóc malià i visc a Mauritània. La meva mare tenia vuit fills, cinc nois i tres noies. Malauradament, les meves tres germanes han mort i només quedem els cinc germans. Un d’ells és a Itàlia i un altre va marxar en aventura. La meva mare encara és al Mali, i jo sóc aquí per treballar. Vaig deixarde l’escola a 4rt degut a una malaltia. Vaig curar-me i vaig voler tornar a estudiar, però no em van acceptar. M’hauria agradat continuar els estudis, però van rebutjar la meva escolarització. Més tard em vaig convertir en pastor per guanyar-me la vida.

Ara ja no vull tornar a l’escola, ja no vull estudiar. Ja està fora del meu cap.

Vaig provar sort a diferents indrets del Malí. Vaig treballar i vaig experimentar tot tipus d’injustícies, com la violència de gènere. Vaig ser explotat i enganyat. Em van acusar de robatori.

Quan vaig venir a Mauritània no era per quedar-me, era només un passatge. L’home amb qui visc aquí, malià, va contactar el meu pare al Mali per dir-li que necessitava nens malians per treballar. Prefereix treballar amb nens d’allí perquè rendeixen bé i no causen problemes. Aquest home i la seva dona ens van pagar el viatge en cotxe des de Mali fins aquí a mi i a altres nens. Treballo com a venedor ambulant de dolços.

Si puc estalviar una mica de diners, m’agradaria tornar al Mali per posar en marxa un negoci. Vull ajudar els meus pares i preparar el futur dels meus fills. Hem de pensar en el futur. En cas que no trobi diners per realitzar tots els meus somnis, deixaré la meva sort en mans de Déu.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús