cal tallar-lo

-Què és el clítoris?

-És la part del cos de la dona que li dóna plaer. Cal tallar-la, perquè sinó en la vida d’aquesta dona tan sols hi haurà una obsessió, tenir relacions sexuals amb els homes. Una dona no mutilada s’abraona als homes. Com vols, aleshores, que arribi verge al matrimoni?

Aquesta resposta, basada en dades reals, pot ser formulada tant per un home com per una dona, i forma part de les primeres impressions del treball de camp relatiu a les violències fetes a les dones a Mauritània. La virginitat de la dona, que representa l’honor de la família, és la clau explicativa de la mutilació genital femenina i dels matrimonis arreglats amb menors d’edat, per col·locar-les abans no les desvirguin. Partint de la base que el concepte de virginitat és important en aquesta societat, la dona és vista com un ésser incapaç de gestionar els seus impulsos, així que cal dur a terme accions per ajudar-la a mantenir la virginitat fins al matrimoni, sostreure-li el plaer i/o casar-la quan la seva vida sexual activa comença o pot començar.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús