vestida de nit

La dona que fou la primera ministra en la història política mauritana va morir recentment. Estimada i admirada per tota la població, era la matriarca d’una extensa família poulaar. Un bon amic em va explicar que va ser ell el que la va acompanyar en ambulància a la clíonica i també el que va acompanyar el fèretre de la clínica a casa. L’altre dia vaig anar a casa d’aquest amic i mentre m’ho explicava va arribar un dels fills de la difunta,. que viu a l’estranger. Volia agraïr l’acompanyament, però també reviure’l. EL meju amic li va explicar amb tots els detalls, i a més a més li va dir que havia somniat amb ella. Va explicar un missatge amb molt de pes quje ella li havia transmès. El fill escoltava atentament en silenci, fins que va preguntar com anava vestida la seva mare en aquell somni. Em va sorprendre molt la pregunta.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús