Recordant les 24 hores d’atletisme

Autor: Piri

Les 24 hores es van realitzar a les pistes d’atletisme de Can Dragó i foren organitzades per Corredors.cat. Són benèfiques i els diners es van destinar a la Marató de TV3. La marató d’aquest any passat va estar dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Segons ens confirmaven a les pistes, rècord d’inscripcions: Unes 270, he pogut comptabilitzar. Gran feinada de la comissió organitzadora que tenia el seu primer premi abans de que comencés tot.

Com un més, vaig participar en les 24 hores i em sentí orgullós de poder ser correcat ja que les proves atlètiques eren ben organitzades i s’hi respirava molt bon ambient. Esmentar els serveis de vestuaris, dutxes, guarda-roba, bar, spiker incansable, fotògrafs, animadors/es, inclús un hotel!!!

Tota una voràgine de proves que s’hi presentaven: 24 hores, 6 hores, 4 x 400, curses d’eliminació, per parelles, individuals, per equips, de mati, de tarda, de nit… Destacar l’originalitat de la marató i l’eikiden que es van disputar per la nit  i per pista (crec que no són molt comunes) i les activitats infantils, que han fet més gran les 24 hores. Ara, descansant en el sofà sembla increïble que pugui existir un esdeveniment així. Gràcies!! A la comissió encarregada i als voluntaris implicats.

Penso que les proves eren dures, per diversos motius: tothom pensarà en la durada i en les condicions climatològiques, a més cal afegir-hi el factor psicològic i mental que pot quedar seriosament minvat al donar voltes a un cercle gegant que mai s’acaba.

Finalitzaven les proves i les classificacions i les fotos, degudament penjades en la pàgina web www.corredors.cat/24hores/ D’aquesta forma ens adonàvem que es batien dos records: el de 24 hores d’Espanya per Eva Esnaola i les 6 hores de Catalunya per Aranzazu Garcia. També nomenar el doblet del Roland que va quedar primer en 5 i 10.000 metres.

Ara, entrats ja en un nou any esperarem que hi hagin moltes més edicions i que es millori l’immillorable.

3 comentaris

 • Tweets that mention Recordant les 24 hores d’atletisme – Ara.cat — Topsy.com

  10/01/2011 13:16

  […] This post was mentioned on Twitter by Pere Urbón. Pere Urbón said: RT @corredors: Recordant les 24 hores d'atletisme (nova entrada al blog de corredors.cat al diari Ara http://bit.ly/gk2Zcj) […]

 • Ramon Beltra

  10/01/2011 18:18

  Es el tercer any en que participo i val la pena perquè la recaptació es per la Marató de TV-3. Un 10 per l’organització i voluntaris.

  Ramon_B (corredors.cat)

 • Xavi Alcalde

  14/01/2011 14:58

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús