Nosaltres i tu, junts per una causa

QUI SÓM: Els components de l’equip sóm en David Cabanillas (david), en Zenon Cubillas (Zenon), en Ramon Bernaus (Bernaus), i en Ramon Gabara (Raimon). Comptem amb l’ajuda dels nostres àngels de la guarda: la Raquel Maynés (raquel) i la MªLlum Moneo (Llum). Tots nosaltres sóm membres actius de l’Associació Esportiva CORREDORS.CAT, de la qual formem part, i en la qual col·laborem de diverses maneres.

QUE VOLEM FER: El 7 i 8 de maig de 2011 ens hem proposat participar en un dels desafiaments esportius i solidaris més grans del món – l’Intermón Oxfam Trailwalker – que transcorrerà per la ruta senderista “els 3 monts” passant pels Parcs Naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Montserrat.

QUE ÉS EL Trailwalker: Es tracta d’un repte esportiu i humà extraordinari: aconseguir completar 100 kms. caminant en menys de 36 hores amb un equip de 4 persones, sense relleus. Els membres de l’equip hem de començar junts, mantenir-nos junts i acabar junts.

L’OBJECTIU: A banda d’aconseguir completar el nostre Repte esportiu, volem aconseguir un desafiament solidari: Amb el nostre equip, ens comprometem a aconseguir almenys 1.500 € per donar suport a la feina d’Intermón Oxfam en més de 40 països de l’Àfrica, d’Àsia i de l’Amèrica Llatina per tal de combatre la pobresa i la injustícia en tots aquest païssos.

Junts, ens hem proposat aconseguir fer 100 kms. en menys de 36 hores. Aquest és el nostre Repte esportiu. I ho volem fer amb la vostra ajuda. Perqué aquest és també, i sobre tot, un Repte Solidari i un Repte que no és només nostre.

Sentse tú, sense cada un de vosaltres, no ho podrem aconseguir. Només ho aconseguirem: NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA.

Moltes gràcies pèr cada una de les vostres aportacions.

SI VOLEU COLABORAR HO PODEU FER AQUÍ:

http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/nosaltres-tu-junts-una-causa

També estem a Facebook: http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_163843673659101&ap=1

Més Noticies al BLOG: http://equip67trailwalker2011.blogspot.com/

Ens pots seguir també a Corredors.Cat: http://www.corredors.cat/index.php?option=com_jfusion&Itemid=91&jfile=index.php&topic=9765.msg554513

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús