5 cèntims de diumenge: Ciutadella

Autor: Daniel Justribó, “danili”

Hauria dit que el meu córrer aparentava ser fàcil malgrat que el ritme era alegre. El tronc força recte com en mi és habitual, i recordo que en aquell moment estava especialment atent a la meva gambada.

Al final de la recta del Parlament vaig albirar una figura a la llunyania que poc a poc s’anava engrandint – ja us ho dic, corria desimbolt. Un home que carregat, caminava lentament i que amb sorpresa se m’atansava de biaix.

Ningú a dreta ni a esquerra. I doncs? Gairebé a la meva alçada, el reconec com a paquistanès, m’allargà el braç on sostenia una bossa i em preguntà intrigat allò que no podia esperar:

-‘servesa’?

(Fotografia cortesia de Felipe Blasco
http://destartalado.blogspot.com/2008/10/parc-de-la-ciutadella-i-arc-de-triomf.html)

Etiquetes

1 comentari

  • Tweets that mention 5 cèntims de diumenge: Ciutadella – Ara.cat — Topsy.com

    01/02/2011 15:33

    […] This post was mentioned on Twitter by Vier, Bego Aguilera. Bego Aguilera said: 5 cèntims de diumenge: Ciutadella (nou post al blog del diari Ara de corredors.cat http://bit.ly/ikgrPV) […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús