23ª Cursa de Fons a Sant Muç

Autor: Ramon_B

 

Aquest Cursa de Fons a Sant Muç molt ben organitzada perla U.A.Rubí comença a ser una clàssica en el meu calendari després de participar en les dues darreres edicions. Porto donant-li voltes al recorregut tota la setmana ja que la pujada de 2 Qm a l’ermita de Sant Muç es força dura, tot i que enguany es per asfalt.

Em llevo aviat , com sempre, perque no em vull perdre les quatre curses infantils que fan abans de la dels grans. Dia magnífic per la pràctica de l’atletisme, res a veure amb les condicions climatològiques en que vam córrer l’any passat. Gairebé 1500 corredors en total ,750 ala de 10 Qm que faig jo. Deu n’hi do.

A les 10:30 en punt donen la sortida. Estic a la meitat del grup amb companys de corredors.cat. Els primers Qm’s plans pels carrers de Rubí serveixen per començar a agafar ritme però en creuar la riera cap el Qm 3,2 comença la pujada. Tot canvia, escurço la passa i cap amunt. Se que he de dosificar el meu esforç per arribar en bones condicions. Son només 2 Qm pero força exigents. Quan arribo a dalt els primers atletes, tots magrebins, estan apunt d’entrar a meta. La meva es una altra guerra. La baixada també te la seva dificultat pero em va millor i avanço a uns quants corredors. Passo el Qm 8 ja a la riera, només queden 2 Qm fins la meta. El meu company Joaquim m’espera per ajudar-me a l’esforç final. Enfilo de nou els carrers de Rubí fins la meta. Esprint final al màxim, paro el crono, he fet millor marca personal en aquesta cursa , un minut menys que l’any passat.

Marxo satisfet cap a casa tot i que no m’ha toca res al sorteig. El meu premi ha estat acabar la meva cursa 269. L’any que ve tornaré !

 

 								

                

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús