Cursa per la Salut Mental-Benito Menni (23 d’octubre, Granollers)

Autor: Canferreir (Cándido Ferreiro)

 

Ja tenim una altra cursa solidària més. Aquest cop, el Complex Assistencial de Salut Mental Benito Menni, situat a Sant Boi de Llobregat, ha organitzat a Granollers la 1a Cursa Per la Salut Mental-Benito Menni.

Amb aquesta ja sumen 3 curses solidàries organitzades per l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu i Benito Menni: una d’elles celebrada l’abril passat a Esplugues de Llobregat, i el Cros de la Muntanyeta de Sant Boi vigent des de l’any 2006. Ara afegim una altra de nova que també s’hi suma al córrer per la salut mental.

El recorregut transcorre per Granollers, el circuit és d’una volta al Pg. Fluvial en paral.lel al riu Congost, tant d’anada com de tornada, amb sortida i arribada a les Pistes Municipals. A l’edició d’enguany, uns 400 corredors van gaudir d’una cursa envoltant de solidaritat i afecte amb les persones que pateixen o hàgin patit una malaltia mental.

Sembla ser que el “boom” de les curses s’hagi estès fins i tot a les curses amb fins solidaris. Un servidor creu recordar des que es va iniciar al 1994 a la bogeria del córrer, mai ha vistcap cursa d’aquest tipus i si n’hi havien, serien ben aviat poquetes. Però quan hi ha curses solidàries a aquest país, val la pena contribuir-hi passant una estona amb amics i familiars, sempre sigui per la causa. La nostra participació afavoreix molt a aquests col.lectius.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús