Entrades amb l'etiqueta ‘Castelldefels’

Pujada al Castell (Castelldefels, 6/XII)

dilluns, 20/12/2010

Autor: Manuel Jiménez Fuentes (http://runnersantboi.com)

Estupenda matinal atlètica amb una bona organització, com tots els anys. He pogut saludar uns quants atletes, hem canviat impressions i part del grup hem pres un café al bar de l’Arcadi. El nom és degut al carrer Arcadi Balaguer (va ocupar la presidencia del Club Barcelona des del 17 de desembre de 1925 fins el 23 de març de 1929)

http://es.wikipedia.org/wiki/Arca i_Balaguer

Bona presencia de corredors.cat: Cris,Asana,Llum,RamonB,Pluvinet,Arcadi42,Atlanta07,Richi,Cadillac,Jorfer,Raimon, Gamo i un servidor.


Ha estat una cursa explosiva, clar, cadascú amb el ritme imposat per les seves forces. Jo he sortit en zig-zag perquè en el primer km. no es pot un posicionar, tot i que aquest any hem sortit una mica més endavant. He passat el primer km. en 3’49’’. Jorfer m’ha informat que serien uns 800 ms. Segueixo amb Cadillac i Jorfer uns moments. En el 1500 s’anava quedant Cadillac i Jorfer ha marxat. A prop del km. 2 em passa Asana, la passo, em passa i se’n va. D’acord. Passo el km. 3 en 12’57’’, sempre restant aquells 200 mts. Del començament. Llavors em passa Pluvinet però m’enganxo a ell com una lapa. Arribem a la primera pujdada “dura”; aguantem, però Pablo es queda una mica enrera. El passo, l’animo, ell m’anima a què segueixi el meu ritme. Me’n vaig. Veig a Atlanta07 a uns metres i intento mantener el ritme..Veig a Asana, no molt lluny d’Atlanta07. Ve el pitjor: els 500 metres mortals. S’ha d’aguantar el tipus controlant en tot momento, esbronco als “enamorats de les voreres” i col·leccionistes de marques falses. Veig el Castell, apretó al màxim, passo a la segona fémina amb la que havia anat al menys 1 km. Passo la meta en 21’20’’, el 118 de la general i l’11 de la meva categoría.

A l’arribar baixo a recollir a Cris i pel camí faig fotos. A falta de 500 metres, tant l’Arcadi com un servidor, animem a l’atleta que ha arribat a meta francament bé, encara que ella deia que estava cansada. Vaja, jo també ho estava, és normal en proves ràpides, i més amb aquesta pujada que trenca el ritme a qualsevol atleta. Quan hem arribat a meta m’acomiado de la familia de Cris, Manu Prats i Raimon i donem per acabada la cursa.