Entrades amb l'etiqueta ‘muntanya’

Cursa del Farell (12/XII)

diumenge, 12/12/2010

Autor: Piri

Aquest diumenge 12 de desembre s’ha dut a terme la 18ª cursa del FarellCaldes de Montbui.

farell_3957.jpgPERFIL_Farell_2010.jpg

A les 10 del matí es donava el tret de sortida als prop de 1000 atletes inscrits.  Molt fred en la prèvia de la cursa, allà per les 8’45 on els termòmetres marcaven 1’5º; poc després el sol ha arrodonit una magnífica cursa.

A l’arribada al Parc del Bugarai, tot ben organitzat: arc de sortida, guarda-roba, dorsals i vestuaris. A més, estava molt bé perquè als voltants del parc es podia escalfar sense cap problema. Veient el perfil exigent de la cursa i sabent que eren uns 13 km. la cursa no tenia cap altre misteri, més que l’excel•lent paisatge, en el qual ens endinsaríem a partir del tercer quilòmetre.

M’afegeixo a les felicitacions dels molts correcats que ja aconsellaven aquesta cursa en edicions anteriors. Molt recomanable per passar una bona matinal, per agafar fons i endurir cames.

L’ermita de Sant Pau

dimarts , 7/12/2010

Autor: piri

Aquest diumenge 5 de desembre es va disputar la primera edició de la pujada a aquesta ermita situada en el terme de Vilafranca del Penedès.

Vilafranca del Penedes.jpgVilafranca del Penedes2.jpg

Es van superar les expectatives dels organitzadors (Falcons de Vilafranca) a l’arribar als 270 atletes, i la veritat es que valgué la pena. Cursa de 10 km., ben organitzada, a les pistes d’atletisme de Vilafranca, on era la sortida i l’arribada. En aquest mateix lloc estava l’accés al guarda-roba, als dorsals, als vestidors i a la botifarrada posterior. Estava tot a l’abast.

Vilafranca 003.JPGVilafranca 005.JPG

La major part de la cursa era de muntanya autèntica: amb corriols estrets, branques impedint el pas, pedres a dojo i moltes pendents tant negatives com positives. O sigu, i els de serra hem gaudit bastant.

En definitiva molt bon ambient culminat amb un esmorzar i una ampolla de cava, fent broma de les duesgrans pendents de la cursa (2 de 2 km. a 23%) i de les aigües calentes que manaven de les dutxes.