Entrades amb l'etiqueta ‘Navas’

Cursa de Vols Navas

dilluns, 14/02/2011

Autor: Piri

El passat diumenge 6 de febrer al barri barceloní de Navas es realitzà una cursa per recaptar fons per a la ONG Vols. Recalcar que els actes començaren el divendres 4 amb un sopar solidari a la Plaça Ferran Reyes a la qual estava tothom invitat.

Més de 70 corredors de totes les categories acudiren per córrer i ajudar a la feina d’aquesta ONG que té per objectiu promoure i millorar l’educació en els països subdesenvolupats. Amb aquest bon propòsit tenen la doble intenció de sensibilitzar als joves del valor que té l’educació en les nostres vides i fer reflexionar al jovent de les grans diferències que hi ha entre el primer món i la resta.

http://www.ongvols.org/ca/quisom/quisom_nova.html

Segons escoltàvem pels informatius el matí seria assolellat i així va ser, bona temperatura i bon ambient que s’anava vivint els minuts previs a la cursa. Sense aglomeracions, corredors tranquils escalfant al voltant de la parròquia, lavabos, dorsals i guarda roba sense cues i amb gent simpàtica; molt acollidor. Destacar l’aportació de corredors.cat en aquesta cursa ja que nombrosos correcats es donaren fita en Navas.

Començava la cursa amb els mínims imprevistos de treure algunes taules i cadires del bar del barri. A la cursa havíem de donar-li dues voltes en forma de vuit. L’organització correcta dirigint als corredors, amb l’únic inconvenient que al donar la primera volta començàvem a barrejar-nos els del darrera amb els del davant. Donant la possibilitat als endarrerits d’estalviar-se mitja volta si giraven a l’esquerra en el punt de separació del vuit. Aquest tema ja és més per honestedat que altra cosa perquè és enganyar-se a si mateix, al igual que els retalladors, que en el primer tram afloraren per l’asfalt de Navas. Una llàstima. Cal esmentar que en aquest sentit quasi tots van fer el que calia en una cursa on el més important són les finalitats solidàries.

Els guanyadors/es foren en disciplina juvenil Genís Pardina i Laura Carrillo, en sènior Ernest Sans i Estefania Arias, en veterans a Bartolomé Chamorro i Alèxia Castillo i com a primer classificat  Josep M. Cardiel. Pel que fa a les curses infantils Marcos Fabregas i Júlia Grañen foren els vencedors/es.

http://navas.ongvols.org/news/ca_ES/2011/02/07/0001/resultats-cursa-solidaria-2011

En definitiva, els que sortirem guanyant foren tots els participants per tenir una cursa tan maca i per ajudar a una ONG que té un projecte tan necessari en la nostra societat.