Entrades amb l'etiqueta ‘Vilafranca del Penedès’

Els 10 de Vilafranca

divendres, 18/02/2011

Autor: Piri

Era la primera edició d’aquesta cursa de 10 kilòmetres disputada el diumenge 13 de febrer del 2011 i que organitzaren el Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca i els Fondistes Penedès

La sortida estava habilitada a l’avinguda Barcelona, avinguda que creua la població facilitant els accessos als corredors que venien amb cotxe i sobretot amb transport públic. Tampoc hi havia gaire problemes a l’hora de recollir els dorsals i deixar la bossa en el local dels castellers de Vilafranca, tot un detall!

La cursa estava limitada a 700 corredors, però pogueren ser molts més ja que el període d’inscripció durà 13 dies. És un punt a favor i és d’agrair perquè varem ser ben atesos en tots els sentits.

Començà a les 10 del matí i Vilafranca es convertí en l’escenari ideal per rodar qualsevol pel·lícula de terror gràcies a la intensa boira i el lleu plugim que ens refredava minuts abans de la sortida. Res resultava apreciable a més de 50 metres, reconec que li va donar un toc especial al recorregut. A més, la humitat provocà terrenys sensiblement relliscosos, però els participants tensionaren les cames i amb pas ferm continuaren la cursa sense cap mena d’incident. El perfil resultà més ben planer el que provocà l’acceptació de la majoria d’atletes que quedaren contents amb la seva actuació a la capital del Penedès.

Els guanyadors foren en Sergi Rodríguez de Cervera i la terrassenca Carme Ballesteros amb uns temps de 32’02’’ i 40’38’’ respectivament.

Seguirem confiant amb la gent de Vilafranca que organitza unes curses tan maques, tot recordant la cursa solidària Paísdel Cava a l’octubre i la pujada a l’ermita de Sant Pau i la mitja marató de l’Espirall totes dues al desembre.

L’ermita de Sant Pau

dimarts , 7/12/2010

Autor: piri

Aquest diumenge 5 de desembre es va disputar la primera edició de la pujada a aquesta ermita situada en el terme de Vilafranca del Penedès.

Vilafranca del Penedes.jpgVilafranca del Penedes2.jpg

Es van superar les expectatives dels organitzadors (Falcons de Vilafranca) a l’arribar als 270 atletes, i la veritat es que valgué la pena. Cursa de 10 km., ben organitzada, a les pistes d’atletisme de Vilafranca, on era la sortida i l’arribada. En aquest mateix lloc estava l’accés al guarda-roba, als dorsals, als vestidors i a la botifarrada posterior. Estava tot a l’abast.

Vilafranca 003.JPGVilafranca 005.JPG

La major part de la cursa era de muntanya autèntica: amb corriols estrets, branques impedint el pas, pedres a dojo i moltes pendents tant negatives com positives. O sigu, i els de serra hem gaudit bastant.

En definitiva molt bon ambient culminat amb un esmorzar i una ampolla de cava, fent broma de les duesgrans pendents de la cursa (2 de 2 km. a 23%) i de les aigües calentes que manaven de les dutxes.